Personeelsfeest

Kunnen jij en jouw collega’s wel wat ontspanning gebruiken? Dan is het de hoogste tijd voor een personeelsuitje! Van een gezellige borrel in ons Café, een zomerse barbecue in de Binnentuin als afsluiting van het seizoen, of een spetterend personeelsfeest in onze grote feestzaal? Het is allemaal mogelijk bij BLUS Barneveld.

Ieder bedrijf en elk team van collega’s is anders, daarom zijn wij flexibel in het organiseren van jouw personeelsfeest. Een borrel met lekkere hapjes, met of zonder diner, of alleen een feestavond; wij zorgen voor het perfecte programma binnen jouw budget.

Naast de hapjes en de drankjes, denken wij ook graag mee over eventuele entertainment. Een tafelgoochelaar voor bij de borrel, een DJ tijdens de feestavond, een fotohuisje om de muren van de kantine op te vrolijken, een karaokeset om vast te leggen dat jouw collega écht niet kan zingen, een competitie in quizvorm waarbij een afdeling een jaar lang mag pronken met de prijs, en nog veel meer…

Laat het ons weten als het tijd is voor een personeelsfeest. Dan nodigen wij jou uit om de juiste zaal en het juiste programma te kiezen voor een spetterend uitje.

Vraagje?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen