Feest op maat

Wat de gelegenheid ook mag zijn; bruiloft, verjaardagsfeest, huwelijksjubileum, kraamfeest, bedrijfsborrel of familiereünie? Wij weten als geen ander hoeveel tijd en energie zit in het organiseren van een feest. Misschien vier jij je verjaardag normaal nooit. Of spaar je al jaren voor jouw droombruiloft. Wij zorgen dat elke gast en elk feest tot zijn recht komt, en wij streven elke keer weer om de verwachting te overtreffen.

Dus bij ons ben je aan het juiste adres voor een feest of event. Misschien heb je nog geen idee hoe je het aan wilt pakken, hoe je al jouw wensen binnen jouw budget voor elkaar kunt krijgen. Geen zorgen, wij pakken elke uitdaging stap voor stap aan. Naast onze diverse arrangementen, hapjes en drankjes, en diverse soorten van entertainment, denken wij ook graag mee buiten ons vaste aanbod.

Wij nodigen je dan ook graag uit om onze locatie te bekijken, en dan hebben wij alle tijd om de invulling van het feest te bespreken. Denk hierbij aan:

  • Ontvangst en tijdsduur
  • Hapjes en drankjes tijdens het feest
  • Eventueel dinermogelijkheden, waarbij wij rekening houden met dieetwensen
  • Entertainment of activiteit
  • Decoratie met eventueel thema
  • Vervoer en overnachtingsmogelijkheden

Wij hebben al jarenlange ervaring met het organiseren van feesten en partijen. Dus wij geven graag eerlijk en persoonlijk advies over wat wel of niet werkt, en wat je minimaal nodig hebt voor hetgeen wat jij in gedachten hebt.

Voor meer informatie, bekijk dan gerust onze website en social media. Toch een stapje verder, vraag dan onze inspiratiemappen aan!

Vraagje?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen