Ontvangst

Ontvangst

Het ontvangst is de eerste indruk, die jouw gasten krijgen van de feestavond. Dit moment kan je zo bijzonder mogelijk maken!

Je kan een speciaal drankje bij binnenkomst kiezen, zoals een feestelijk cocktail passend bij jouw thema of een heerlijke ijskoude Limoncello tijdens een Italiaanse avond. We kunnen al het lekkers natuurlijk ook het hele feest aanbieden. Denk aan een cocktailbar of specifiek een GinTonic Bar, in de zomer genieten van verse sangria’s.

Iedereen heeft een heerlijk drankje in de hand, dan kan er vast nog wel wat lekkers bij. Verse zoetigheden van Echte Bakker van de Veer, Mediterrane Borrelplank op tafel of een rijkelijk belegde Crostini met Carpaccio of Zalm.

Wij geven graag inspiratie voor een spetterend ontvangst:

✓ Koffie met de lekkerste muffins; Red Velvet, Double Chocolate en meer!

✓ Verse Moscow Mule Cocktail met een Crostini Bruschetta

✓ Glas Bubbels met een Tapas Borrelplank op tafel

Zomaar een greep uit de mogelijkheden. Wij denken ook graag mee aan om het ontvangst persoonlijk te maken met jouw ideeën. Spreekt dit jou wel aan? En zoek jij iets voor jouw verjaardaghuwelijksjubileum of zakelijke borrel? Vraag meer informatie aan of kom gerust langs voor een rondleiding. Wij gaan graag het gesprek aan om te kijken hoe wij een onvergetelijke avond voor jou kunnen regelen.

Vraagje?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen