Pubquiz

Pubquiz

Bij BLUS Barneveld zijn wij van alle markten thuis. We zorgen voor de gezelligste feestlocatie van Barneveld, wij maken de lekkerste drankjes en natuurlijk koken wij de sterren van de hemel. Maar…we kunnen ook zorgen voor een beetje extra vermaak. Naast ons netwerk aan professionals, doen wij de Pubquiz namelijk gewoon zelf. Dit maakt ons contact met de gasten nog persoonlijker, dat vinden wij wel net zo leuk!

 

Een Pubquiz kunnen wij helemaal samenstellen zoals jij wilt. Geef jouw wensen door, en wij gaan aan de slag! De basis bestaat uit een fotoronde, verschillende vragenrondes en natuurlijk niet te vergeten, de muziekronde. Alles is geheel aan te passen qua tijdsduur, meer focus bijvoorbeeld op muziek of andere audio, maar ook een ronde met persoonlijke vragen over jouw collega’s. Het kan allemaal!

Na het diner hebben wij allemaal wel eens last van een after-dinner-dip. Dan is een quiz de perfecte manier om de sfeer weer lekker los te krijgen, voordat de Feestavond knallend van start kan gaan. Jouw algemene kennis wordt getest. Oh en hoe vervelend is het als je niet op tijd op het juiste antwoord komt. Soms heerst er even paniek in de zaal, maar wij helpen jullie stiekem op weg naar het juiste antwoord.

Wil je meer een combinatie van allerlei bekende games, dan kan dat ook zeker! Een ronde 30 seconds tussendoor, laat het bloed weer even sneller stromen. En als de temperatuur al gestegen is in de zaal door al het enthousiasme en competitieve uitspattingen, genieten wij liever van een minuut schreeuwen van clues. Het is ook Mogelijk om een thema aan de quiz te hangen. Denk aan een Hollandse quiz, Eindejaarsoverzicht of gewoon liever een mix van allerlei onderwerpen.

Neem gerust contact op hoe wij de Pubquiz de juiste invulling kunnen geven tijdens jouw feest. Of kijk eens naar de andere mogelijkheden van entertainment.

Vraagje?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen