Entertainment

Geef jouw feestavond net dat extraatje, die de avond helemaal compleet maakt! Wij hebben voor elke gelegenheid een passende vorm van entertainment. Entertainment bestaat namelijk in alle soorten en maten. Zoek jij iets voor jong én oud, iets actiefs of creatiefs of kijk je liever toe en geniet jij van het moment? Wij weten overal wel raad mee. Wij denken mee over de mogelijkheden bij jouw wensen!

 

Je hebt een gezellig en goed gevuld programma gekozen voor jouw verjaardagsfeest bij BLUS Barneveld, dan is de volgende stap wat extra vermaak! Bij een onvergetelijke middag of avond mag entertainment natuurlijk niet ontbreken.

Wil jij zorgeloos genieten, een goed gevulde dansvloer en gezellig swingen op de ABBA klassieker en de nieuwste hits? Ontzorg jezelf, en kies voor één van onze Allround Dj’s. Je kan  natuurlijk ook voor live-muziek kiezen. Een gitarist voor achtergrondmuziek in onze Binnentuin, Hollandse zanger in het Café of een gehele act voor een avondvullend programma. Wij helpen jou graag verder met het juiste muzikale entertainment.

Wil je een keer wat anders? Leg dan de mooiste herinneringen van jouw huwelijksjubileum vast met een Fotohuisje, die direct de foto’s afdrukt. Laat je verrassen door onze tafelgoochelaar of een goochelaar die zich specifiek richt op kinderen en daar horen natuurlijk ballondieren bij! Of tover de Feestzaal om tot een waar casino met een Blackjack of Pokertafel.

Zoek jij nog leuke ideeën of activiteiten voor volwassenen, voor bijvoorbeeld een familiefeest of tijdens een personeelsfeest? Een activiteit kan een feest net iets levendiger maken, zonder er meteen een heel heisa van te maken. Kies voor een proeverij van Gin, Wijnen of Speciaal Bier. Of test jouw kennis en ga de strijd aan tijdens onze Pubquiz. Een workshop schilder of percussie hoort ook tot de mogelijkheden.

Hopelijk hebben wij jou inspiratie kunnen geven voor dat extraatje. Zit jouw favoriete entertainment er toch niet tussen? Laat het ons weten, en wij regelen het voor je! Vraag gerust meer informatie aan.

 

Muziek blijft toch wel één van de belangrijkste elementen van een feestavond. Wij bieden Allround entertainers, zodat jij kan genieten van de dansklassiekers, apres-ski knallers, Nederlandse toppers en de hits van nu. Liever live muziek, dan opent zich een hele nieuwe wereld, waar wij je graag wegwijs in maken. Je kan natuurlijk zelf ook de microfoon pakken en jouw gasten verbazen met de zuiverste karaoke.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor een DJ of live muziek.

Een avondvullend programma of een uurtje warmdraaien voordat het feest begint. Het is maar net wat je wilt! Een goochelaar die jouw gasten vol verbazing aan tafel vermaakt. Of een goochelaar die kinderen laat rollen over de grond van het lachen.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor een goochelaar.

Wil jij kennis van jouw gasten testen? of ben jij gewoon competitief ingesteld? dan is een quiz altijd een leuke toevoeging van een feestavond. Gezellig de strijd aangaan met jouw vrienden, familie of collega’s. Zet hem op!

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor een pubquiz.

Mooie momenten zijn altijd leuk om vast te leggen op de gevoelige plaat. Wij weten dat de leukste foto’s meestal aan het eind van de avond worden gemaakt. Wees gerust, het fotohuisje staat er het hele feest!

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor een fotohuisje.

Een activiteit kan je op verschillende manieren invulling geven. Een heerlijke proeverij. Een muzikale uitdaging. Een creatieve workshop. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor een activiteit.

Onze toplocatie heeft een gezellige informele sfeer. Maar er kan altijd meer! Decoratie kan natuurlijk op diverse manieren. Verse bloemen op tafel. Een persoonlijk ontvangstbord. Extra sfeerverlichting.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor decoratie en aankleding.