Over ons

BLUS Barneveld is dé nieuwe borrellocatie in het centrum van Barneveld. Euuhh…zijn jullie niet een evenementenlocatie voor besloten feestjes? Dat klopt, dat waren wij! Helaas heeft het Covid-virus roet in het eten gegooid, en zijn wij genoodzaakt om een andere bedrijfsvoering te hanteren om ons hoofd boven water te houden.

Het vergt nog dagelijks veel energie en creativiteit, maar gelukkig kunnen wij onze passie blijven delen met onze gasten, alleen in een nieuw jasje. Niet meer hoppend op de dansvloer met een DJ of een bruidspaar die het JA-woord zegt. Gewoon lekker lang tafelen met een heerlijke borrel in onze prachtige binnentuin of in het gerestyled Café.

Wij hopen op korte termijn een borrelwinkel en proeflokaal aan onze locatie toe te voegen. Jazeker, wij gooien het roer om! Altijd een feest blijft zeker gelden, maar dit keer heeft iedereen toegang en kan jij met je vrienden of familie gewoon elke week aansluiten.

Wie zijn we?

Maar wie is die wij? Ad Soeterboek en Dideke Bouwmeester zijn de hart en ziel van de zaak. Je komt ons van A tot Z tegen; gastheer en gastvrouw in het Borrelcafé, de fijnproevers in het Proeflokaal en de adviseurs in onze Borrelwinkel. Het persoonlijke contact wat wij belangrijk vinden, maakt dit harde werken een stuk makkelijker.

Laten wij ons wat meer voorstellen. Dertigers. Samenwonend. Familiemensen. Gek op uitdagingen. Houden zelf ook van een borrel. Komt het aan op de hapjes, diner en bier, dan mogen jullie bij Ad aankloppen. Toch liever een drankje in the mix, dan helpt Dideke jullie graag verder. Samen kunnen wij snel knopen doorhakken, trends doorvoeren, buiten de comfort zone werken en BLUS vormgeven, zodat het een laagdrempelige borrellocatie blijft.

Uiteraard kunnen wij dit alles niet zonder een compleet team aan horecamedewerkers. We hebben een jong team, lage werkdruk en elke week is het weer een feest! Onze toppers staan altijd klaar om een handje te helpen.

Een stukje historie

BLUS Barneveld zag in oktober 2015 het levenslicht en de locatie heeft in de tussentijd steeds meer vorm gekregen. Wij hebben 1,5 jaar een mooie samenwerking met Eetcafé De Gribus gehad. Een frisse blik heeft BLUS goed gedaan en is in die tijd enorm gegroeid. Deze groei zorgden ervoor dat Ad en Dideke niet langer bedrijfsleiders bleven, maar per 1 januari 2018 eigenaar werden. De groei blijft doorgaan, en het ideeënpotje is nog lang niet leeg.

Het 5-jarige bestaan komt alweer in zicht. Wat gaat de tijd snel, het lijkt niet zo lang geleden toen De Loods nog in de steigers stond. Wij zijn enorm trots wat BLUS tot nu toe heeft bereikt met iedereen die eraan mee heeft gewerkt. Maar wij zijn niet snel tevreden, dus laat het feestelijk lustrum met van alles nieuws maar komen!

We nodigen je van harte uit om eens langs te komen, of blijf op de hoogte van alle ontwikkeling in onze nieuwe blog en op social media!

 

Vraagje?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen