Over ons

Wat leven we in een bijzondere tijd! Het is de grootste uitdaging die wij in ons jonge ondernemerschap hebben ervaren. Maar zo zien wij het wel…een uitdaging om mogelijkheden te vinden in alle beperkingen die onze horecazaak zijn opgelegd. En zo heeft deze periode ook wat moois opgeleverd, ons nieuwe borrelconcept in het Café en het opstarten van een borrelwinkel met een uniek assortiment.

Per oktober 2021 hopen wij een mooie combinatie te starten van onze oude bedrijfsvoering en de nieuwe ontwikkeling bij BLUS. Wij zetten het Borrelcafé voort in de ‘knusse feestzaal’, waar jullie kunnen blijven genieten van de heerlijke speciaalbieren en cocktails. Het terrasseizoen loopt langzamerhand tot zijn einde, dus de tussengerechten maken plaats voor nieuwe, heerlijke borrelsnacks. In onze grote Feestzaal hopen we weer de gezelligste partijen te mogen verzorgen voor jouw verjaardag, huwelijksjubileum of bedrijfsfeest. Want wat zijn we allemaal weer toe aan een feestje!

De borrelwinkel vergt nog even wat meer creativiteit, aangezien die nu midden op de dansvloer van de Feestzaal staat. Wij zijn enorm enthousiast over deze nieuwe aanwinst en krijgen positieve reacties over ons aanbod. Per oktober moeten we er alleen een nieuwe oplossing voor vinden…tijdelijke verkoop via webshop of vinden we een leuke nieuwe locatie? We houden jullie op de hoogte.

Wie zijn we?

Maar wie is die wij? Ad Soeterboek en Dideke Bouwmeester zijn de hart en ziel van de zaak. Je komt ons van A tot Z tegen; gastheer en gastvrouw in de Feestzaal, speciaalbierkenner en cocktailshaker in het Borrelcafé en de adviseurs in de Borrelwinkel. Het persoonlijke contact wat wij belangrijk vinden, maakt het harde werken in de horeca een stuk makkelijker.

Laten wij ons wat meer voorstellen. Dertigers. Samenwonend. Eerste kindje op komst. Gek op uitdagingen. Houden zelf ook van een borrel. Komt het aan op de hapjes, diner en bier, dan mogen jullie bij Ad aankloppen. Toch liever een drankje in the mix, dan helpt Dideke jullie graag verder. Samen kunnen wij snel knopen doorhakken, trends doorvoeren, buiten de comfort zone werken en BLUS vormgeven, zodat het een laagdrempelige feest- en borrellocatie blijft.

Uiteraard kunnen wij dit alles niet zonder een compleet team aan horecamedewerkers. We hebben een jong team, lage werkdruk en elke week is het weer een feest! Onze toppers staan altijd klaar om een handje te helpen.

Een stukje historie

BLUS Barneveld zag in oktober 2015 het levenslicht en de locatie heeft in de tussentijd steeds meer vorm gekregen. Wij hebben 1,5 jaar een mooie samenwerking met Eetcafé De Gribus gehad. Een frisse blik heeft BLUS goed gedaan en is in die tijd enorm gegroeid. Deze groei zorgden ervoor dat Ad en Dideke niet langer bedrijfsleiders bleven, maar per 1 januari 2018 eigenaar werden. De groei blijft doorgaan, en het ideeënpotje is nog lang niet leeg.

Wat gaat de tijd snel, het lijkt niet zo lang geleden toen Feestzaal De Loods nog in de steigers stond en Het Café een metamorfose onderging. Wij zijn enorm trots wat BLUS tot nu toe heeft bereikt met iedereen die eraan mee heeft gewerkt. Maar wij zitten niet graag stil en ontwikkelen graag verder!

We nodigen je van harte uit om eens langs te komen, of blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op social media!

 

Vraagje?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen