Over ons

Wat leven we in een bijzondere tijd! Het is de grootste uitdaging die wij in ons jonge ondernemerschap hebben ervaren. Maar zo zien wij het wel…een uitdaging om mogelijkheden te vinden in alle beperkingen die onze horecazaak zijn opgelegd. Het borrelcafé en een slijterij met speciaalbieren en unieke dranken hebben ons deze periode overeind gehouden.

Zodra we weer open mogen, leggen wij weer de focus op Feestlocatie voor besloten partijen. Maar zowel het borrelcafé als de winkel willen wij een nieuw plekje geven binnen BLUS. In de zomermaanden zullen wij een paar weken de Binnentuin weer openen met live entertainment, de nieuwste speciaalbieren en de lekkerste cocktails. De fysieke borrelwinkel verplaatsen wij naar een online borrelshop, waar je nog steeds unieke dranken of bierproeverijen kan bestellen. Wij zijn nu zelfs druk bezig met nieuwe ideeën om toe te voegen aan de webshop. Dus houd ons vooral in de gaten voor alle ontwikkelingen.

Wie zijn we?

Maar wie is die wij? Ad en Dideke Soeterboek zijn de hart en ziel van de zaak. Je komt ons van A tot Z tegen; rondleiding, kennismakingsgesprek, bediening in de Feestzaal, en alles er tussenin. Het persoonlijke contact wat wij belangrijk vinden, maakt het harde werken in de horeca een stuk makkelijker.

Laten wij ons wat meer voorstellen. Dertigers. Pas getrouwd. Zoon Thijs verwelkomt. Gek op uitdagingen. Houden zelf ook van een borrel. Komt het aan op de hapjes, diner en bier, dan mogen jullie bij Ad aankloppen. Toch liever een drankje in the mix, dan helpt Dideke jullie graag verder. Samen kunnen wij snel knopen doorhakken, trends doorvoeren, buiten de comfort zone werken en BLUS vormgeven, zodat het een laagdrempelige feestlocatie blijft.

Uiteraard kunnen wij dit alles niet zonder een compleet team aan horecamedewerkers. We hebben een jong team, lage werkdruk en elke week is het weer een feest! Onze toppers staan altijd klaar om een handje te helpen.

Een stukje historie

BLUS Barneveld zag in oktober 2015 het levenslicht en de locatie heeft in de tussentijd steeds meer vorm gekregen. Wij hebben 1,5 jaar een mooie samenwerking met Eetcafé De Gribus gehad. Een frisse blik heeft BLUS goed gedaan en is in die tijd enorm gegroeid. Deze groei zorgden ervoor dat Ad en Dideke niet langer bedrijfsleiders bleven, maar per 1 januari 2018 eigenaar werden. De groei blijft doorgaan, en het ideeënpotje is nog lang niet leeg.

Wat gaat de tijd snel! Het lijkt niet zo lang geleden toen de Feestzaal nog De Loods heette en Het Café een vierde metamorfose onderging. Wij zijn enorm trots wat BLUS tot nu toe heeft bereikt met iedereen die eraan mee heeft gewerkt. Maar wij zitten niet graag stil en ontwikkelen graag verder!

We nodigen je van harte uit om eens langs te komen, of blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op social media!

 

Vraagje?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen