Diner

Diner

Met z’n allen rond de vuurschaal om dat mooie stukje vlees perfect te grillen. Lekker een koud biertje in de hand, zonnetje op de bol en genieten van een goed gesprek bij het vuurtje. Barbecueën blijft in de zomerse maanden toch wel de favoriet bij velen.

Je kan bij ons ook terecht voor een dinerbuffet. Je hoeft zelf niets meer te doen, behalve de keuze maken wat voor lekkers je wilt eten. Wij houden graag rekening met eventuele dieetwensen en allergieën, zodat iedereen culinair kan genieten.

Mag het diner het middelpunt van het feest zijn, dan geven wij graag wat inspiratie. Kies voor een Italiaanse avond, waarbij verse pizza’s in de steenoven bakken en de koks live heerlijke antipasti en tiramisu maken. Maak het geheel compleet met Italiaanse likeuren en live muziek. Je kan ook kiezen voor een Walking Dinner. Bij het ontvangst met een glaasje bubbels krijg je een rijkelijk belegde crostini. Koud voorgerecht gevolgd door een verrassende soepje van het seizoen. Spiesje met gamba’s tussendoor om vervolgens te genieten van het hoofdgerecht. Houd een gaatje vrij, want er komt nog een overheerlijk dessertbuffet en natuurlijk bonbons bij de koffie voor de liefhebber.

Hierbij een overzicht met alle mogelijkheden voor een diner:

✓ Koud en Warm Buffet met diverse optionele uitbreidingen

✓ Italiaans, Chinees of Indonesisch Dinerbuffet met bijvoorbeeld verse sushi

✓ Winterse buffetten met stamppotten of traditionele Hollandse gerechten

✓ Walking Dinner met een aantal gangen naar keuze

✓ Barbecue met diverse salades, vlees- en vissoorten naar keuze

✓ Dessert met schepijs, Ben&Jerry’s of verse boerenroomijstaarten

✓ Steenoven met verse pizzapunten uitgebreid met diverse Italiaanse gerechten

Heb jij iets anders in gedachten, laat het ons weten. Wij denken graag mee om jouw diner op maat in te vullen. Kijk ook eens voor de culinaire mogelijkheden tijdens een feestavond.

Vraagje?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen