Goochelaar

Goochelaar

Als Feestlocatie in het midden van Barneveld Centrum, mag entertainment niet ontbreken. BLUS regelt de borrel, diner en Feestavond, maar sommige elementen van jouw Feestavond laten wij vol passie door professionals doen. Een feest is nooit standaard, dus laten wij eens kijken naar de mogelijkheden van entertainment.

 

Jouw gasten aan tafel verrassen door een goochelaar in de Feestzaal, zal zeker zorgen voor verbazing en het trainen van de lachspieren. Tafelgoochelaar Janse Heijn, jazeker…zijn voornaam is echt Janse, zorgt voor magische entertainment tijdens jouw Feestavond of zakelijk evenement. Meer dan 15 jaar ervaring, 3 vakprijzen verder en nog steeds 10 vlugge vingers, zorgt hij voor humor, gezelligheid en vooral véél verwondering.

Heb jij meer kinderen uitgenodigd tijdens het tuinfeest? Misschien is het dan slim om te kiezen voor Goochelaar Joost. Hij richt zich meer op de kleintjes (alhoewel jij als volwassene de grap misschien wel anders begrijpt) en zorgt bij iedereen voor een dikke glimlach. Al jaren zorgt Joost ervoor dat de kinderen schuddebuiken op de vloer van het lachen. Allesbehalve traditioneel…geen grote dozen, vogels of flexibele assistenten. Maar simpelweg Joost en zijn koffer, natuurlijk kan hij altijd wel een handje uit het publiek gebruiken. Maak het Plaatje voor de kinderen helemaal complete, door de goochelact uit te breiden met ballonvouwen. Elk kind gaat naar huis met zijn favoriete dier, auto of palmboom.

Onze goochelaars passen de voorstelling aan naar jouw wensen. Denk aan de tijdsduur en invulling, alles kan op maat worden aangepast. Ben jij geïnteresseerd in magische entertainment? Laat het ons snel weten, en wij nemen contact op met de mannen om de beschikbaarheid te checken. Liever wat anders in gedachten, kijk dan even rond naar andere mogelijkheden voor vermaak. Of neem even contact op met ons, en wij helpen jou verder.

Vraagje?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen