Eten & Drinken

Wij verrassen jullie graag met onze verse, culinaire mogelijkheden. Ontvangst met zoete lekkernij tot het afsluiten van de feestavond met ludieke puntzak frites. Het is allemaal mogelijk en geheel naar jouw smaak!

Hapjes

Start met een lekker gebakje of petit four. Geniet van één van onze borrelplanken op tafel. Wij lopen ook graag rond met heerlijke koude en warme hapjes. Liever een meer vullend hapje, kies dan voor een Late Night Snack of ons hapjesbuffet. Vraag onze informatiemap Feesten & Partijen aan, en je vindt alle hapjesmogelijkheden.

Buffet

Willen jullie lekker genieten van een lunch-, brunch- of dinerbuffet? Wij bieden diverse koud en warm buffetten, maar ook Hollandse stamppot of Italiaanse gerechten. Onze chef-kok gebruikt verse producten om een hoge kwaliteit te garanderen. Je proeft de passie in de huisgemaakte gerechten en iedereen kiest zelf wat ze willen eten.

In onze prachtige Binnentuin kan jij met vrienden, familie of collega’s ook heerlijk barbecueën. Of maak het helemaal compleet met een Tuinfeest Arrangement. Zijn er speciale dieetwensen of allergieën? Dan houden wij hier graag rekening mee, zodat iedereen kan genieten.

Walking Dinner
Een avondvullend diner met sfeervolle muziek op de achtergrond. Wat wil je nog meer? Het is een informele vorm van dineren, waarbij wij kleine gerechten serveren, terwijl jullie lekker kunnen blijven staan. Wil je liever een intiem diner met gedekte tafels, vraag dan naar de mogelijkheden op maat.
Drankjes

Proost op het kersverse bruidspaar met een glas Bubbels of begin je verjaardag met een feestelijke cocktail. Naast onze standaard drankarrangementen, hebben wij ook heerlijke Special Bars, waar jullie de gehele feestavond van kunnen genieten:

  • Gin & Tonic Bar
  • Cocktail Bar
  • Speciaalbieren per seizoen
Meer informatie
Zoals je ziet, zijn er veel mogelijkheden bij Feestlocatie BLUS Barneveld. Wij denken ook graag mee met je eigen ideeën of wensen. Laat het ons weten en wij regelen het!

Vraagje?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen