Eten & Drinken

Als feestlocatie helpen wij jou graag met een onvergetelijke avond. Daar hoort natuurlijk een lekker drankje en hapje bij. Hoe uitgebreid je het wilt hebben, is geheel jouw keuze! Want er is echt van alles mogelijk. Je kan kiezen om gezellig te komen borrelen, lunchen en diner. Lekker informeel buffetvorm, zomers barbecueën, een Walking Dinner of kies jij toch liever voor een uitgeserveerde Italiaanse avond. Het is maar een greep uit de mogelijkheden.

En wat dacht je van een persoonlijke cocktail. De Salty Caramel Muffin. Een Prosecco Bar. Een belegde Crostini met Carpaccio. Een zomerse Sangria. Nacho’s uit de Oven. Je hebt toch direct zin in een feestje! Keuze genoeg…maar mis je toch nog wat, dan gaan wij gelijk voor je aan de slag!

Wij denken graag mee met je eigen ideeën of wensen. Laat het ons weten en wij regelen het!

Een traditioneel ontvangst met koffie/thee en gesorteerd gebak is altijd een goed begin. Maar ben jij eens op zoek naar wat anders, dan geven wij jou graag wat inspiratie mee.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor het ontvangst van jouw gasten.

Liefde gaat door de maag, dus heerlijke hapjes mogen niet ontbreken. Je kan de feestarrangement uitbreiden met heel veel lekkers!

Bekijk hier de mogelijkheden voor een borrelplank, koud en warme hapjes en natuurlijk de snacks!

Je kan bij ons ook overdag terecht, voor een vergadering, familiefeest of babyborrel. Geniet van heerlijke belegde broodjes, een lunch- of brunchbuffet of kijk eens naar de mogelijkheden voor een Walking Lunch. Lekker informeel!

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor een lunch.

Wil jij voorafgaand aan de feestavond dineren? Of mag het diner zelfs het middelpunt zijn? Kies dan voor een zomerse barbecue of een walking dinner met live cooking.

Uiteraard bieden wij ook diverse mogelijkheden in buffetvorm. Hollands, Italiaans, Chinees…alle thema’s komen voorbij. Maar sluit vooral af met een lekker toetje.

Bekijk hier de mogelijkheden voor een diner.