Zalen

Ben jij op zoek naar een locatie om jouw feest te vieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor zaalverhuur. BLUS ligt midden in het centrum van Barneveld, en dit betekent voor de meeste gasten gewoon lekker op het fietsje naar het feest. Maar mocht de auto toch de enige optie zijn, dan kan jij voor de deur parkeren.

Wij zijn een informele locatie. Bij ons vind je geen met linnen ingedekte tafels, of uitgebreide wijnkaart. Maar een tafel gevuld met volle glazen, lekkere hapjes en natuurlijk een goed gevulde bar met uitgebreid assortiment. Wij houden van een ongedwongen sfeer, waar iedereen zich thuis voelt. Genieten van een borrel op het terras, een shotje aan de bar of helemaal uit je dak gaan op de dansvloer. Als onze gasten genieten, hebben wij ook een top avond!

BLUS Barneveld biedt twee verschillende zalen om jouw avond tot in de puntjes te verzorgen. Voor de kleinere groepen, kan jij terecht in het gezellige Café. Kan jij wel wat ruimte gebruiken met alles wat jij in gedachten hebt voor jouw feestavond? Dan kijken we graag even naar de Feestzaal met aangrenzende Binnentuin. Het is zelfs mogelijk om onze hele locatie te gebruiken, mocht je alle vrienden en familie uit willen nodigen.

Je kan bij ons terecht voor een verjaardag, jubileum, personeelsfeest, bruiloft en natuurlijk alle andere gelegenheden. Samen gaan wij in gesprek om jouw wensen te realiseren.

Heb jij vragen over onze zaalverhuur, neem gerust contact op.

Wanneer kom jij langs voor een rondleiding?

De grote feestzaal biedt tal van mogelijkheden voor een geslaagd feest. Een dansvloer om jouw ritmegevoel te testen, een knusse bar met de lekkerste drankjes en zitgelegenheid voor opa en oma. Of gezellig dineren met vrienden en familie, of het volgen van een zakelijke presentatie. Er is van alles mogelijk!

Klik hier voor meer informatie over de Feestzaal. Zoek jij een buitenruimte, kijk dan eens naar de aangrenzende Binnentuin voor de mogelijkheden. Heb jij liever een kleinere ruimte, kijk dan bij het Café.

De sfeer zit er snel in, als jij het feest viert in ons Café. Deze kleinere ruimte is perfect voor een borrel, verjaardag of welke gelegenheid dan ook voor een groep rond de 60 personen.

Klik hier voor meer informatie over het Café. Zoek jij een grotere ruimte, kijk dan naar onze Feestzaal voor de mogelijkheden.

In de zomer jouw feest buiten vieren, is gewoon extra genieten! Laat de prosecco maar komen, de borrelplank op tafel en ontspan. Er gaat ook niets boven een gezellig barbecue met vrienden, familie of collega’s, of heb jij liever verse pizzapunten uit de steenoven? Geen probleem! Met onze sfeervolle stretchtent kan je ook de nazomer nog prima meepakken.

Klik hier voor meer informatie over de Binnentuin. Of kijk eens naar de grote Feestzaal of het gezellige Café.