Algemene Voorwaarden

Yes, de feestavond is helemaal rond! Toch is het altijd goed even verder te kijken naar de welbekende kleine letters. Neem de tijd voor de algemene voorwaarden, de regeling rond eventuele annulering en de huisregels van onze Feestlocatie. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan!

 

De checklist voor jouw verjaardag, bedrijfsborrel of huwelijksjubileum is helemaal voldaan. Een toplocatie in Barneveld Centrum is de eerste stap. Een gezellige feestzaal voor besloten feesten en partijen…check! BLUS Barneveld regelt de catering met de lekkerste hapjes en drankjes. De DJ zorgt voor het muzikale entertainment met hits door de jaren heen. En dat voor een All-in arrangementsprijs, wat wil je nog meer? Dat alles goed geregeld is, en jij op de hoogte bent van alle ingrediënten voor een geslaagde feestavond. Daar horen soms ook wat regels bij!

Wij willen voor elke feestganger een bezoek aan BLUS Barneveld gezellig, leefbaar en veilig maken. Daarom hanteren wij huis- en gedragsregels voor al onze gasten. Dat klinkt wat streng, maar gelukkig hebben wij de regelgeving tot nu toe niet of nauwelijks hoeven te handhaven. Het belangrijkste is een goed humeur en gezelligheid, en dan komt alles goed!

Bij besloten feesten en partijen gelden de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van onze Brancheorganisatie Koninklijke Horeca Nederland. Maar wij geven niet alleen eerlijk advies over de invulling van jouw feest. Wij denken ook graag mee over een passende oplossing, mocht de avond geannuleerd worden door persoonlijke omstandigheden. Het laatste waar jij aan denkt, bij het verlies van een dierbare, is dat geplande feestje. Je hoeft ons alleen even te berichten en wij houden op een later moment contact over de verdere gang van zaken.

Heb jij vragen over de algemene voorwaarden, een eventuele annulering of andere opmerkingen? Neem gerust contact op, en wij beantwoorden jouw vragen.

Contact opnemen

 

De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven, horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. Je vindt er o.a. meer informatie over reservering, annuleringsvoorwaarden en aansprakelijkheid.

Klik hier voor de Uniforme Voorwaarden Horeca