Café

Café

Ons Café heeft een knusse en informele sfeer, waar jij je direct thuis voelt! Relaxt. Ontspannen. En snel gezellig! Dit is dan ook de perfecte plek voor een verjaardag, huwelijksjubileum, zakelijke borrel of teamuitje.

De ruimte heeft een moderne, maar warme uitstraling. Het Café beschikt over statafels met barkrukken, gezellige grote bar en natuurlijk een eigen terras. De pergola met rotan loungesetjes, grote borreltafels en veel groen… de perfecte locatie voor een zomerse borrel.

Wij werken met All-in Arrangementen, dus jij en jouw gasten kunnen het hele feest genieten van onbeperkte drankjes. En de hapjes… die regelen wij ook, zodat jij lekker kan genieten van de gezelligheid. Maak jouw eigen muzieklijst, of zet de hulp van een DJ in.

Ben je op zoek naar een dinerbuffet of mag er wel wat meer entertainment? Laat het ons weten, en wij denken graag mee om jouw feest persoonlijk te maken.

Zaalmogelijkheden

✓  Borrel- of feestzaal

✓  Statafels met barkrukken

✓  Groepen tot 70 personen

✓  Gratis gebruik van WiFi, standaard muziek- en lichtinstallatie

✓  Gratis toegang tot beeldscherm

✓  Airco tijdens de warme feestavonden

✓  Aangrenzend privé terras

✓  Alleen minimale besteding op vrijdag- en zaterdagavond

Spreekt dit jou wel aan? En zoek jij iets voor jouw verjaardag, huwelijksjubileum of zakelijke borrel? Vraag meer informatie aan of kom gerust even langs om het Café te bekijken. Wij gaan graag het gesprek aan om te kijken hoe wij een onvergetelijke avond voor jou kunnen regelen.

Nodig jij liever wat meer gasten uit, dan kun je bij ons ook terecht in onze grotere Feestzaal.

Vraagje?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen