Activiteit

Activiteit

Elke gelegenheid is het waard om te vieren. Dit hoeft natuurlijk niet altijd in de avonduren te zijn. Bij Feestlocatie BLUS kan je namelijk ook overdag terecht. Met een uitstekende bereikbaarheid en parkeergelegenheid, zijn wij een toplocatie voor een familiefeest. Of een brainstormsessie met jouw collega’s. Of gezellig met de vriendengroep een proeverij doen. Een activiteit tussendoor is dan wel zo leuk en maakt van elke gelegenheid toch nog een feestje. Doe hier wat inspiratie op over de mogelijkheden.

 

We geven jullie even een inkijkje in de voorbij gekomen activiteiten van de afgelopen jaren. Een percussieworkshop tijdens een verjaardagsfeest in de Binnentuin. Een blik achter de schermen in de magische wereld van het goochelen. Een bierproeverij met het voetbalteam in ons Café. Een schildersworkshop waar jij met een prachtig schilderij naar huis gaat. Zomaar een aantal voorbeelden hoe jij een activiteit vorm kan geven.

Het hoeft allemaal niet zo formeel en statig. De bedoeling van een activiteit is juist het vermaak van jouw gasten, een onderbreking van een zakelijk overleg of als sfeermaker voorafgaand aan de feestavond. Je kan het zo uitgebreid maken als jij wilt, maar soms is simpel gewoon goed. Denk voor de kinderen eens aan Hollandse spelletjes of een springkussen. Je hebt geen kind aan ze als er een sjoelbak voor de klaar staat. Maar vergeet de volwassenen ook niet, en regel daar een pokertafel met begeleiding mee voor. Altijd al eens een gokje willen wagen? Leer het van de professionals en misschien levert het je wat op. Een casino zorgt in ieder geval altijd al voor veel plezier.

De keuze is reuze, en dat maakt het misschien niet makkelijker voor je. Nou… wij willen jou daar graag bij helpen. Uit ervaring weten wij wat er wel en niet kan, en adviseren wij de juiste activiteit. Kijk ook eens naar de andere mogelijkheden voor entertainment.

Vraagje?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen