Fotohuisje

Fotohuisje

Een onvergetelijke Feestavond bij BLUS Barneveld…dat wil je toch vastleggen! Geen fotograaf die telkens voor je neus staat, en jij maar geforceerd glimlachen voor de camera. Nee, de leukste en spontaanste foto’s maak je met het stijlvolle Fotohuisje. Een blijvende herinnering voor jou en de gasten.

 

“Het fotohuisje heeft de hele dag en avond op onze bruiloft gestaan en wat krijg je daar een geweldige reeks foto’s van. Hoe later het wordt, hoe grappiger de foto’s worden incl. attributen. De communicatie, de helderheid en het resultaat mogen er wezen! Bedankt voor het leuke aandenken voor ons en voor onze gasten!”

Met een tik op het scherm worden er meerder foto’s achter elkaar gemaakt. Direct daarna worden ze in de vorm van een fotostrips dubbel geprint. Stop er een in een gastenboek en schrijf er een leuke tekst bij of deel ze gezellig uit. Wees niet bang dat de printer op raakt, gedurende de hele Feestavond kan er onbeperkt geprint worden.

De fotostrips kan jij vóóraf geheel zelf ontwerpen of kies één van de leuke standaard designs. De ongedwongen sfeer van het feest komt perfect over op de gevoelige plaat met alle accessoires die erbij liggen. Een koffer gevuld met props, pruiken, hoeden, brillen en meer. Het kan niet anders dan een succes worden, waar jij nog lang van kan nagenieten.

Natuurlijk wil je al die mooie beelden zelf nog eens bekijken. Jij krijgt alle foto’s ook achteraf digitaal opgestuurd, dus het is dubbel genieten met het Fotohuisje Vintage. Ben jij geïnteresseerd of heb jij eventueel vragen? Neem gerust contact op, en wij helpen jouw verder.

Vraagje?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen