Zakelijk Event

Vergaderen in een ontspannen en informele sfeer, zorgt altijd voor inspiratievolle resultaten. Of plan de vrijdagmiddagborrel ergens anders dan de kantine. Zet de werknemer van de maand in het zonnetje. Of kom borrelen gewoon omdat het de hoogste tijd is.

Er is altijd wel een reden voor een feestje, ook voor jou en jouw collega’s. Komt er een zakelijk jubileum aan? Hebben jullie de targets gehad voor dit jaar? Lopen de zaken zo goed, dat er veel nieuwe collega’s erbij zijn gekomen, en wil je hun wat beter leren kennen? Of neemt juist jouw favoriete collega afscheid? Het is de hoogste tijd voor een borrel.

  • Zakelijke receptie vanaf € 12,50 per persoon (exclusief zaalhuur)
  • Vergaderarrangement vanaf € 12,50 per persoon (exclusief zaalhuur)
  • Bedrijfsfeest vanaf € 25,- per persoon
  • Zakelijk Evenement op maat
  • Kerst- of nieuwjaarsborrel vanaf € 20 per persoon (exclusief zaalhuur)

Wij hebben dé ideale ruimte met aangrenzende Binnentuin voor alle collega’s. Hoe jouw zakelijk event ingevuld wordt, is helemaal aan jou! Bij BLUS is van alles mogelijk, dus wij horen graag jouw wensen, en maken een programma op maat!

Kom gerust eens langs voor rondleiding en we horen graag voor welke gelegenheid wij jullie kunnen helpen. Het perfecte zakelijke event is dan niet zo moeilijk meer, want wij nemen jou alles uit handen. Dan kan jij ook lekker genieten!

Vraagje?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen