De Binnentuin

De Binnentuin

Oh wat zijn wij blij met onze binnentuin, hopelijk ben jij het ook! De palmbomen, de stretchtent met de lampjes, de veranda met de loungebanken…en dat midden in het centrum van Barneveld, waar jij gebruik van kan maken. Een tuinfeest is gewoon extra genieten met de geur van geroosterd vlees van de barbecue, muziekje op de achtergrond en een heerlijk koud drankje in de hand. Wat wil je nog meer?

Nou, nog even afsluiten met de knallende hits van de DJ die binnen op jullie wachten. Natuurlijk kan de binnentuin ook gebruikt worden voor andere feestelijke momenten. Zeg ja tegen jouw verloofde tijdens de huwelijksceremonie, brainstorm met je collega’s in het zonnetje of wees (of probeer) muzikaal te zijn tijdens een percussieworkshop. Dit vullen wij uiteraard aan met de lekkerste hapjes en drankjes, en eventuele andere entertainment.

Kom gezellig eens langs, zodat wij kennis kunnen maken. Vertel ons jouw ideeën en we maken er een mooi programma van! Kijk ook eens naar onze aangrenzende feestzaal en openbaar Borrelcafé.

Vraagje?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen