Feestzaal

Feestzaal

De grote feestzaal is modern en sfeervol ingericht met een tikkeltje industrieel design. Een natuurstenen muur, LED verlichting met diverse kleuren, moderne bar en veel groen. De grootste verrassing voor de meeste gasten, is toch wel de aangrenzende Binnentuin. Hierdoor zijn er het hele jaar rond diverse mogelijkheden. Barbecue. Themafeest. Bedrijfspresentatie. Tuinfeest. Noem maar op!

We kunnen de ruimte indelen naar jouw wensen. Extra zitgelegenheid, een speciale speelhoek voor de kinderen of heb jij liever wat meer ruimte voor een grote dansvloer. Wij denken graag mee voor de beste invulling. Dit geldt natuurlijk ook voor de hapjes en de drankjes! Wij werken met All-in Arrangementen, dus jij en jouw gasten kunnen het hele feest genieten van onbeperkte drankjes. Breid dit gerust uit met een glas Prosecco of Gin&Tonic Bar. En wat dacht je van verse pizza’s uit de steenoven of grillen op de barbecue in de Binnentuin. Liever een borrelplek en Hollandse Puntzak Frites tijdens de feestavond? Wij regelen het!

De Feestzaal heeft ook voldoende ruimte voor live entertainment, zoals een band of DJ. Of zet jouw gasten op de gevoelige plaat met een fotohuisje. Heb jij liever een goochelaar aan tafel of iemand die de kinderen vermaakt? Wij weten als geen ander, dat een feestje organiseren tijd kan kosten. Maar bij ons kan je alles uit handen geven, en zelf lekker genieten van de ontspannen sfeer. Niets moet, alles mag!

Zaalmogelijkheden

✓  Borrel- of feestzaal

✓  Laagzit, statafels met krukken en dansvloer

✓  Groepen tot 180 personen

✓  Gratis gebruik van WiFi, standaard muziek- en lichtinstallatie

✓  Airco tijdens de warme feestavonden

✓  Aangrenzende privé Binnentuin

✓  Alleen minimale besteding op vrijdag- en zaterdagavond

Krijg jij al zin in een feestje? Vier jouw bruiloft, verjaardag, jubileum, of personeelsfeest bij ons, en je zal niets te kort komen. Vraag meer informatie aan of kom gerust even langs voor een rondleiding. Vertel ons jouw wensen en wij gaan aan de slag!

Vraagje?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen