Hapjes

Hapjes

“De bediening was top en de hapjes heerlijk!
Kortom, een avond om nooit meer te vergeten! Helemaal top!”

Deze reactie van gasten na een spetterend huwelijksjubileum is geweldig om te horen, en dat wil jij toch ook! Jouw keuze voor hapjes is zeker van invloed op de avond. Elke gelegenheid is natuurlijk anders, dus daarom bieden wij voldoende mogelijkheden aan om iets passends te vinden. En staat jouw favoriet er niet tussen…maak je geen zorgen, wij regelen het!

In onze arrangementen mag de bitterbal natuurlijk niet ontbreken, dus die komt zeker langs! Je kan er ook voor kiezen om hapjes op tafel te serveren. Een uitgebreide borrelplank naar wens, zoals de Hollandse met kaas- en worstsoorten of de plank met al het lekkers wat het Middellandse Zeegebied te bieden heeft. Ook warm tafelgarnituur is mogelijk! Denk aan nacho’s uit de oven, kipsaté spiesjes, crispy chicken of Indische gehaktballetjes om je vingers bij af te likken.

Wij kunnen de hapjes ook uitserveren. Een aangekleed koud hapje met verschillende keuzes, een rijkelijke belegde Crostini met Parmaham en Ricotta of Amsterdamse Ossenworst. Laat je ook eens verrassen door een mini kroket Rendang. Er is vaak ook nog wel ruimte voor een Late Night Snack. De puntzak frites met mayonaise blijft toch wel nummer 1!

Krijg jij al zin in een feestje? Vier jouw bruiloft, verjaardag, jubileum, of personeelsfeest bij ons, en je zal niets te kort komen. Vraag meer informatie aan of kom gerust even langs voor een rondleiding. Vertel ons jouw wensen en wij gaan aan de slag!

Vraagje?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen