Familiefeest

Komen jullie als familie elk jaar bij elkaar? Of is het de hoogste tijd voor een familiereünie?

Wij bieden voldoende ruimte voor alle ooms, tantes, neefjes en nichtjes. BLUS bevindt zich ook nog eens centraal in het land met voldoende parkeergelegenheid naast de deur. Dus de perfecte locatie om met jouw familie een leuke dag te beleven.

In de zomer lekker barbecueën of in de winter genieten van een stamppottenbuffet? Naast lekker eten, bieden wij ook voldoende mogelijkheden voor entertainment tijdens de familiereünie voor jong en oud. Een goochelvoorstelling waarbij je niet kan stoppen met lachen en ook nog een ballon in elke vorm mee mag nemen. Hollandse spelen waarbij de oudere generatie die jonkies nog wat mogen leren. Of test de kennis van iedereen op het gebied van muziek uit de jaren ’60 tot nu, bekendheden en algemene weetjes met een Pubquiz op maat. En uiteraard mag een goede borrel voor opa niet vergeten worden tijdens de dag.

Willen jullie wat meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Kom ook gerust eens langs voor een rondleiding en gaan we graag het gesprek aan om jullie wensen te bespreken.

Vraagje?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen