Decoratie

Decoratie

Stap één is gezet voor een geslaagd feest, namelijk een sfeervolle toplocatie in het centrum van Barneveld. Maar soms wil je net even wat extra’s! Iets waar andere gasten misschien wel jaloers op worden. En ja… ook wij worden wel eens jaloers en nemen jouw idee over en voegen het toe aan onze uitstraling.

 

Decoratie en aankleding is best een breed begrip, maar gelukkig hebben wij al voor een prima basis gezorgd. Ons Café is sfeervol en knus genoeg, maar er is altijd wel ruimte voor een slinger en ballon. Of plaats een ballonenboog bij de poort voor een feestelijk ontvangst. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een rode loper om jouw gasten nog specialer te laten voelen. De Feestzaal heeft een meer moderne uitstraling en voldoende ruimte om helemaal los te gaan met decoratie. Het zou niet de eerste keer zijn als het hele plafond is gevuld met heliumballonnen.

Een tuinfeest behoort ook tot de mogelijkheden, en laten wij nou een gezellige Binnentuin bieden. Lampionnen en droomvangers onder de tent. Een hippe backdrop voor leuke foto’s. Meterhoge verjaardagsletters. Of kies gewoon voor verse bloemen op tafel. De Binnentuin geeft tal van mogelijkheden om onze feestlocatie een persoonlijke uitstraling te geven.

Een slideshow met foto’s (soms wat gênant) om jouw leven tot nu toe weer te geven. De binnentuin meer uitlichten en er een zee van kleur aan geven.  De traditionele opblaaspop maar dan net anders bij de ingang. Tover de feestzaal om in een thema naar keuze. Je kan bij ons helemaal jouw gang gaan. We geven wel een kleine (lees: grote) voorkeur aan geen confetti en/of vuurwerk.

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Geen zorgen, wij helpen jou op weg!

Vraagje?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen