Binnentuin

Binnentuin

Onze binnentuin… wat een pareltje, zo midden in het centrum van Barneveld. Hier kan je nou heerlijk ontspannen en genieten van een feestje! Hopelijk ben jij net zo enthousiast als wij! De palmbomen, de stretchtent met de lampjes, de veranda met de loungebanken…en jij kan er gebruik van maken! Een tuinfeest is gewoon extra genieten met de geur van geroosterd vlees op de barbecue, muziekje op de achtergrond en een heerlijk koud drankje in de hand. Wat wil je nog meer?

Elk hoekje heeft zo zijn eigen charme. Maar heb jij het anders in gedachten? We kunnen deze buitenruimte indelen zoals jij wilt. Hier een greep uit de mogelijkheden die al eens voorbij zijn gekomen. Tiroler Feest met biertafels, cocktailbar in combinatie met live cooking en uitgeserveerd 3 gangen diner. Zeg ja tegen jouw verloofde tijdens de huwelijksceremonie, brainstorm met je collega’s in het zonnetje of wees (of probeer) muzikaal te zijn tijdens een percussieworkshop.

De Binnentuin biedt ook extra culinaire mogelijkheden. Denk aan live cooking op de Green Egg, verse pizza’s uit de steenoven of gewoon lekker barbecueën met de mannen. En daarna…sluit jij de avond nog even af met knallende hits van de DJ in de Feestzaal.

Kom gezellig eens langs, zodat wij kennis kunnen maken. Vertel ons jouw ideeën en we maken er een mooi programma van! Kijk ook eens naar onze aangrenzende feestzaal en Café.

Vraagje?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen