Bruiloft

Je hebt Ja gezegd! Dan zeggen wij gefeliciteerd met jullie verloving. Wat een leuke periode gaan jullie tegemoet. Wie nodigen we allemaal uit? Waar gaan we trouwen en waar doen wij die spetterende feestavond? Er komt van alles op jullie pad en wij helpen jullie graag om de voorbereiding ontspannen te houden.

De trouwdag moet natuurlijk een bijzondere dag worden en tot in de puntjes goed geregeld zijn. Bij ons kan je de gehele dag terecht en nemen wij een groot gedeelte uit handen, zodat jullie kunnen genieten. Terwijl jouw familie en vrienden genieten van de lunch, is er uitgebreid de tijd voor foto’s. In de tussentijd staat de trouwceremonie klaar in onze binnentuin. Proosten met een heerlijk glas Prosecco, terwijl jullie de eerste felicitaties in ontvangst nemen. Dan is het moment daar, samen de Bruidstaart aansnijden, ontspannen borrelen tot we informeel gaan dineren. Een mooie toespraak, de zon die straalt en genieten van een heerlijk toetje. De DJ staat binnen klaar en wij ontvangen de avondgasten om de dansvloer te vullen. Het feest barst los en de tijd gaat veel te snel. We zingen met z’n allen het laatste nummertje en in het bijzijn van familie en vrienden stappen jullie in de richting van het getrouwde leven.

Dit laatste moeten jullie oppakken, maar het programma van de bruiloft kunnen wij verzorgen. Wij maken graag kennis met jullie en bespreken de wensen en ideeën. Of jullie nu kiezen voor een receptie, huwelijksceremonie, bruidsdiner of feestavond; het kan allemaal! Wij hebben geen standaardprogramma voor een bruiloft, maar maken alles speciaal op maat voor jou!

Kom gerust eens langs om kennis te maken. Wij vertellen jullie meer over de mogelijkheden en wij horen graag hoe jullie de dag zo persoonlijk mogelijk willen maken.

Vraagje?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen