Bruiloft

Je hebt Ja gezegd! Wij feliciteren je dan ook van harte met jullie verloving. En wat een spannende periode gaan jullie tegemoet. Wie nodigen we allemaal uit? Waar gaan we trouwen en waar doen wij dat spetterende feestavond? Er komt van alles op jullie pad en wij helpen jullie graag om de organisatie leuk te houden.

De bruiloft moet natuurlijk een bijzondere dag worden en het moet tot in de puntjes goed geregeld zijn. Bij ons kan je de gehele dag terecht en nemen wij een groot gedeelte uit handen, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten. Terwijl jouw familie en vrienden genieten van de lunch, is er uitgebreid de tijd voor foto’s. Wij zorgen in de tussentijd dat de trouwceremonie klaar staat in onze binnentuin, en ontvangen de ambtenaar van burgerlijke stand. Buiten trouwen en elkaar het ja-woord geven, vraagt om te proosten met een heerlijk glas Prosecco terwijl jullie de felicitaties in ontvangst nemen. Dan is het moment daar, gezamenlijk de Bruidstaart aansnijden en ontspannen borrelen tot we informeel gaan dineren. Een mooie toespraak, de zon die straalt en genieten van een heerlijk toetje. De DJ staat binnen klaar en we ontvangen de avondgasten om de dansvloer goed te vullen. Het feest barst los en de tijd gaat veel te snel. We zingen met z’n allen het laatste nummertje en in het bijzijn van familie en vrienden stappen jullie in de richting van het getrouwde leven.

Dit laatste moeten jullie oppakken, maar het programma ervoor kunnen wij verzorgen. Wij maken graag kennis met jullie en bespreken jullie wensen en ideeën. BLUS biedt op jullie trouwdag de locatie exclusief aan, zodat wij alle aandacht voor jullie als bruidspaar hebben. Of jullie nu kiezen voor een receptie, huwelijksceremonie, bruidsdiner of feestavond; het kan allemaal! Wij hebben geen standaardprogramma voor een bruiloft, maar wij maken alles speciaal op maat voor jou!

Kom gerust eens langs om kennis te maken. Wij vertellen graag over de mogelijkheden en wij horen graag hoe jullie de dag zo persoonlijk mogelijk willen maken.

Vraagje?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen