Bruiloft

Een bruiloft organiseren is leuk en spannend! Het is een bijzondere dag en daarom wilt u natuurlijk dat alles tot in de puntjes goed geregeld is. Bij BLUS Barneveld helpen wij u graag om van deze dag een onvergetelijk feest te maken. Nadat we kennis hebben gemaakt, bespreken wij al uw wensen en ideeën en vervolgens gaat BLUS Barneveld voor u aan de slag.

Wij beschikken over twee sfeervolle feestzalen die in grootte en aankleding variëren. In het knusse, informele BLUS Café ontvangt u uw gasten met een glas Prosecco, om te toosten op de huwelijksvoltrekking. In de prachtige binnentuin vindt de receptie plaats en ontvangt u de eerste felicitatie. Om vervolgens in de moderne BLUS Loods te genieten van het diner, waarna het feest los kan barsten op de ruime dansvloer.

BLUS begrijpt dat u zich op de dag van het trouwfeest geen zorgen wilt maken over de catering. Daarom nemen wij ook graag deze zorg uit uw handen, zodat u volop kunt genieten van alle felicitaties, de gasten, de feestelijke sfeer en natuurlijk van uw kersverse partner.

Bent u alleen op zoek naar een locatie voor de feestavond? Dit is uiteraard ook mogelijk.

Meer informatie

BLUS Barneveld hecht veel waarde aan persoonlijk contact en wij helpen u graag met het organiseren van uw feest. Daarom staan wij, zowel overdag als ’s avonds, voor u klaar om u te begeleiden bij de organisatie. Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding en kennismaking bij BLUS.

Geïnteresseerd?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen