Muziek

Muziek

Bij BLUS Barneveld kan je terecht voor elke gelegenheid. Bedrijfsfeest. Verjaardag. Familiefeest. Huwelijksjubileum. Bruiloft. En natuurlijk nog veel meer. Elk feest geven wij een persoonlijk karakter aan de hand van jouw wensen. Muziek is hierbij een belangrijk onderdeel. Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze voor de muzikale entertainment.

 

Wil jij ontspannen genieten van de feestavond én gezellig met de voetjes van de vloer? Maak dan jouw feest compleet met een spetterende dj. Wij werken met lokale Allround Dj’s die vol passie en ervaring van elk feest een blijvende herinnering maken. Met een feilloos aanpassingsvermogen voelen zij precies aan wat jij en jouw gasten willen. Er wordt gedraaid wat nodig is om de dansvloer te vullen. Bespreek van te voren je persoonlijke muzieksmaak en nummers die je absoluut wel of juist niet wil horen.

Of kies eens voor live muziek. Akoestische entertainment in onze Binnentuin. Sfeervolle singer-songwriters met de mooiste covers. Of liever knallen met Hollandse hits? De mogelijkheden zijn zo groot, dat wij dit gedeelte vol vertrouwen uit handen geven aan het Barneveldse artiestenbureau Pink Banana. Binnen het grote netwerk is er altijd een passend en unieke concept om jouw feest helemaal af te maken.

Wij geven graag inspiratie voor onvergetelijke muzikale entertainment:

Allround DJ Melvin

✓ Zanger en DJ Ben Sproet

✓ Artiestenbureau Pink Banana

✓ Hilarische karaoke

Wil je liever de DJ of live muziek zelf regelen? Geen probleem. Wij leveren een stroompunt en verder zal de entertainment de benodigde apparatuur regelen.

Zomaar een greep uit de mogelijkheden. Wij denken ook graag mee aan om het feest nog persoonlijker te maken met jouw ideeën. Spreekt dit jou wel aan? En zoek jij iets voor jouw verjaardaghuwelijksjubileum of zakelijke borrel? Vraag meer informatie aan of kom gerust langs voor een rondleiding. Wij gaan graag het gesprek aan om te kijken hoe wij een onvergetelijke avond voor jou kunnen regelen.

Vraagje?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen