Arrangementen

Ons doel: de verwachting van elke gast overtreffen! Hoe doen wij dat? Heel simpel, wij nemen jou alles uit handen, zodat je zelf heerlijk kunt genieten van een onvergetelijk feest. Wij regelen de hapjes en drankjes, de versiering en (muzikale) entertainment…Jouw taak? Een goed humeur en heel veel gezelligheid!

Of wij nou een feest verzorgen voor een personeelsuitje, verjaardag of bruiloft; wij hebben voldoende inspiratie om jouw wensen uit te laten komen. Door onze persoonlijke aanpak en informele locatie, kan het alleen maar een feest worden die niemand vergeet. Bekijk onze arrangementen en vraag gerust naar meer informatie. Wij helpen jou met het perfecte feest!

Contact opnemen

Een te gek feest organiseren? En ben jij op zoek naar de meest inspirerende feestlocatie? BLUS heeft alles in huis zodat jij optimaal kan genieten. Wij zetten de leukste mogelijkheden op een rijtje.

Is het tijd voor een spetterend feest? Bij BLUS ben je aan het juiste adres! Wij bieden een aantal feestarrangementen om inspiratie te geven voor jouw feest. De basis bestaat uit zaalhuur, tafelgarnituur, warme hapjes en natuurlijk het drankassortiment. Liever een borrelplank, puntzak frites of heerlijke cocktails? Geen probleem, dat regelen wij! BLUS Barneveld zorgt dat het jullie aan niets ontbreekt.

 

 • Feestarrangement 3 uur vanaf € 20,- per persoon
 • Feestarrangement 4 uur vanaf € 25,- per persoon
 • Feestarrangement 4,5 uur vanaf € 30,- per persoon

 

De inhoud is aan jou, dus vraag gerust wat meer informatie of kom gezellig langs!

Meer informatie?

Geef elkaar het jawoord op jullie bruiloft in Barneveld. Huwelijksceremonie. Bruidstaart. Informeel bruidsdiner. En als afsluiter van een onvergetelijke dag, de feestavond! Ontdek onze mogelijkheden.

Gefeliciteerd met jullie verloving! Zijn jullie op zoek naar een frisse locatie voor de bruiloft? Wij bieden jullie onze locatie exclusief aan en helpen graag om dé dag zo persoonlijk mogelijk te maken. Van de huwelijksceremonie in onze Binnentuin tot een spetterende feestavond in onze moderne, industriële feestzaal De Loods. Wij helpen graag om aan jullie wensen te voldoen, dus kom gerust eens langs voor een kennismakingsgesprek.

Meer informatie?

Geen inhuur van meubilair of sfeerverlichting nodig! Bij BLUS staat de Binnentuin nu al klaar voor jouw zomers tuinfeest. Borrel. Barbecue. Verse Pizza’s. Cocktails. Interesse? Laat het ons weten.

In de zomer jouw feest buiten vieren, is gewoon genieten! Laat de prosecco maar komen, de borrelplank op tafel en ontspan. Er gaat ook niets boven een gezellig barbecue met vrienden, familie of collega’s, of heb jij liever verse pizzapunten uit de steenoven? Geen probleem. Met onze sfeervolle stretchtent kan je ook de nazomer nog prima meepakken. Hoe wil jij het perfecte tuinfeest invullen?

 • Tuinfeest met Borrel vanaf € 35,- per persoon

Prosecco ontvangst met taartbuffet

3 uur Standaard Bar

Hollandse borrelplank op tafel

Koude en warme hapjes

 • Tuinfeest met Barbecue € 50,- per persoon

Ontvangst met rijkelijk belegde crostini

3 uur Standaard Bar | Cocktailbar

Verse rauwkostdippers op tafel

Barbecuebuffet

Maak je geen zorgen als het Hollandse weertje niet meewerkt. Wij hebben altijd een back-up plan!

 

Meer informatie?

Een receptie organiseren? Ons Café is dé locatie voor een gezellige borrel. Netwerkborrel met bitterballen. Kerstborrel met oliebollen. Receptie voor jouw bruiloft. Ontdek onze mogelijkheden.

Tijdens een receptie jouw zakelijk jubileum of pensionering vieren? Of met jouw collega’s genieten van een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie? Er is altijd wel een reden om te proosten met vrienden en familie. Je bent jarig, je bent geslaagd voor jouw examen, je hebt net een baby gekregen of je bent zoveel jaar getrouwd. Voldoende inspiratie voor een borrel! BLUS zorgt voor gevulde glazen en heerlijke hapjes voor elke borrelgelegenheid. Interesse? Laat het ons weten.

 • Receptie Arrangement vanaf € 10,- per persoon
 • Baby Borrel vanaf € 15,- per persoon
 • Nieuwjaarsreceptie vanaf € 20,- per persoon
 • Kerstborrel vanaf € 25,- per persoon
 • Tuinfeest met Borrel vanaf € 35,- per persoon
 • Condoleance borrel (prijs op aanvraag)

Staat jouw feestje hier niet bij? Laat het ons weten, en wij maken een speciaal arrangement voor jou!

Meer informatie?

Vergaderen in een ontspannen en informele sfeer, kan niets anders dan inspiratievolle resultaten leveren. Borrel. Lunch. Diner. Workshop. Bekijk onze mogelijkheden.

Vergaderen hoeft niet zo formeel te zijn. Denk ook eens aan een vergaderdiner, waarbij jullie genieten van twee heerlijke gangen. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor andere zakelijke bijeenkomsten, zoals een netwerkborrel, training of workshop en brainstormsessie. Wij bieden een ontspannen en informele sfeer voor groepen tot 60 personen.

 • Vergaderen vanaf € 12,- per persoon (ex. BTW)
 • Opstelling naar keuze
 • Onbeperkte koffiecorner
 • Beschikbare vergadertools

Kan jij en je collega’s nog meer ontspanning gebruiken? Bekijk dan de mogelijkheden voor een personeelsborrel of maak er een complete feestavond van.

Meer informatie?

Het eerste feest van jouw baby start bij BLUS. Geen losse kraambezoekjes. Geen gedoe met beschuit met muisjes. Geniet met vrienden en familie van een geheel verzorgd kraamfeest. Interesse? Laat het ons weten.

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter of zoon! Dit geluk wil je ongetwijfeld delen met je vrienden en familie. Maar zit je niet te wachten op allemaal losse kraambezoekjes, pak het dan in één keer aan met een BabyBorrel. Jij hoeft alleen de uitnodigingen te versturen en wij zorgen voor de rest. Uiteraard geheel in de kleur roze of blauw, en met voldoende hapjes en drankjes. Wij zorgen ook voor een speciale kinderhoek met speelgoed en wat lekkers voor de kinderen.

 • Baby Borrel vanaf € 15,- per persoon
 • Koffie en thee ontvangst met beschuit met muisjes of slagroomsoesjes in stijl
 • Onbeperkt tafelgarnituur
 • Uitgeserveerde koude en warme hapjes

Gaat de komst van de baby nog even duren, maar kom je graag met jouw vriendinnen bij elkaar voor een babyshower. Geen probleem, jullie zijn meer dan welkom!

Meer informatie?

Ben jij bijna 16? Dat vraagt om een Sweet 16 feest! Hoe gaaf is het om jouw verjaardag in Het Café te vieren? Wij zorgen voor de lekkerste drankjes en gezelligste entertainment. Kom gezellig eens bij ons langs!

Word jij de eerste van jouw vriendengroep, die een Café voor jouw verjaardag regelt? Dan zorgen wij voor het perfecte feest met spectaculaire cocktails, live update van alle Insta Pics op het beeldscherm, de vetste hits en nog veel meer. Jouw feest wordt er één om nooit meer te vergeten en waar jouw vrienden nog lang over zullen napraten. Laten we er een top feest van maken!

 • Sweet Sixteen vanaf € 20,- per persoon
 • Feestelijke Alcoholvrije Cocktails
 • Onbeperkt snacks op tafel
 • Uitgeserveerde warme hapjes

Interesse? Maar je bent allang geen 16 meer, ook voor jou regelen wij het perfecte verjaardagsfeest!

Meer informatie?

Een informele afsluiting van de uitvaart? Een borrel op het leven in intieme sfeer? Herinneringen ophalen? BLUS verzorgt de hapjes en drankjes tijdens een condoleance borrel. Wij nemen graag de zorg uit handen.

Past een afsluiting met koffie en thee met een plakje cake niet bij jullie? Kies dan voor een herdenkingsborrel bij BLUS in intieme sfeer met een hapje en een drankje. Onder het genot van een borrel herinneringen ophalen en de dag afsluitend met een waardig afscheid. Wij bieden een compleet arrangement, waarbij jullie je geen zorgen hoeven te maken.

 • Besloten Borrel vanaf € 17,50 per persoon
 • 1,5 uur Standaard Bar
 • Onbeperkt tafelgarnituur
 • Uitgeserveerde warme hapjes

Bij BLUS kan voorafgaand aan de besloten borrel met vrienden en familie, ook de condoleance plaatsvinden.

Meer informatie?