Arrangement

Ons ultieme doel als Feestlocatie? De verwachting van elke gast overtreffen! Hoe doen wij dat? Heel simpel, wij nemen jou alles uit handen, zodat jij heerlijk kunt genieten van een onvergetelijk feest. Wij regelen de hapjes en drankjes binnen een All-in Arrangement en eventueel de versiering en (muzikale) entertainment…Jouw taak? Een goed humeur en heel veel gezelligheid!

 

Of wij nou een feest verzorgen voor een personeelsuitje, verjaardag of bruiloft; wij hebben voldoende inspiratie om jouw wensen uit te laten komen. Geen enkel feest is standaard, dus wij maken graag een arrangement op maat. Door onze persoonlijke aanpak en ongedwongen sfeer, kan het alleen maar een feest worden die niemand vergeet. Bekijk onze arrangementen en vraag gerust naar meer informatie. Wij helpen jou met het perfecte feest op een toplocatie in Barneveld!

Reserveer bij ons een feestzaal, dan krijg jij de privacy die je wilt tijdens de feestavond. Kies voor het knusse Café, waar de sfeer snel gezellig is. Heb jij wat meer vrienden en familie uitgenodigd, dan past de Feestzaal beter bij jou. En de Binnentuin… Die is perfect voor een tuinfeest, barbecue of Italiaanse avond met Live Cooking.

Wij gaan graag samen in gesprek om jouw wensen te realiseren. Allereerst een rondleiding om de juiste keuze maken voor de zaal. Dan gaan we aan de slag met de invulling van het feest. We bespreken de hapjes en drankjes en of je een vorm van entertainment wilt. Wij begeleiden jouw met eerlijk advies in alle keuzes, en maken graag een voorstel met een arrangement op maat.

Heb jij iets te vieren? Laat het ons weten en wij kijken naar onze beschikbaarheid. Graag maken wij een afspraak, maar kijk gerust eens rond naar alle mogelijkheden. Vraag gerust meer informatie aan, of geef ons een bericht en wij helpen jou verder!

Elke gelegenheid is het waard om te vieren!

Klik hier voor meer informatie over onze feestarrangement. Heb jij wel zin in een feestje? Vraag dan onze beschikbaarheid.

Een informele borrel met heerlijke hapjes op een toplocatie in Barneveld! Een collega neemt afscheid. Jij hebt een zakelijk jubileum te vieren. Of wil jij een receptie verzorgen tijdens jouw bruiloft. Geen probleem, wij vullen de borrel in zoals jij wilt!

Klik hier voor meer informatie over de receptie mogelijkheden. Wil jij een arrangement op maat, neem dan even contact met ons op!

Zit jij op een roze of blauwe wolk? Maar zie je nu al op tegen alle nieuwsgierige visite? Pak het in één keer goed aan, en nodig iedereen tegelijk uit voor een kraamfeest. Jullie komen met de newborn aan en hoeven alleen maar de felicitaties en kraamcadeaus in ontvangst te nemen. Wij regelen het beschuit met muisjes!

Klik hier voor meer informatie over een kraamfeest. Mag het allemaal wel wat informeler, dan zorgen wij voor een aangeklede borrel!

Het zonnetje schijnt, de temperatuur is lekker…dus waarom zou jij het feest niet buiten vieren? Met onze deels overkapte binnentuin ben je aan het juiste adres om zelf ook te genieten van het feest. Je hoeft niets te regelen, alleen even jouw wensen doorgeven.

Klik hier voor de mogelijkheden van een tuinfeest.

Tevreden personeel en klanten, maakt het werk een stuk makkelijker. Dus leg ze eens goed in de watten. Een personeelsuitje. Een relatiedag. Zakelijk jubileum. Lancering van nieuwe product. Zomaar een aantal redenen voor een feestje.

Maar soms moet er eerst even gewerkt worden, dus je kan bij ons ook terecht voor een vergadering of brainstormsessie.

Klik hier voor de mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en events.

Eén van de mooiste dagen van jouw leven! En zijn jullie op zoek naar een ongedwongen sfeer? Dan kunnen jullie bij ons terecht voor lunch, huwelijksceremonie, receptie, bruidsdiner en natuurlijk de feestavond.

We nodigen jullie graag uit voor een rondleiding en het bespreken van jullie wensen.

Klik hier voor meer informatie over een bruiloft.

Je zit binnen in de achtbaan van regelen en beslissingen nemen. Een enorm lastige periode, terwijl je ook nog afscheid aan het nemen ben van een dierbare.

Proosten op het leven is steeds meer de wens van vele tijdens een afscheid. Een informele borrel om de dag van de begrafenis of crematie met een lach en een traan af te sluiten. Een fijn moment om met een borrel herinneringen op te halen.

Of ben je op zoek naar een informele locatie voor de condoleance? Neem contact met ons op en wij ontzorgen jou!

De gezelligste tijd van het jaar…de feestdagen! Maar misschien ook wel de drukste, dus maak het jezelf makkelijk en vier de kerstborrel bij ons.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor een kerstborrel, eventueel met diner. Of heb je liever een nieuwjaarsborrel? Dat kan natuurlijk ook. Laat het ons weten!