De Loods

De Loods

Onze grotere feestzaal De Loods is modern ingericht met een natuurstenen muur, LED verlichting in diverse kleuren, industriële bar en de kers op de taart, ons sfeervolle Binnentuin. Er zijn tal van mogelijkheden. Barbecue. Themafeest. Bedrijfspresentatie. Tuinfeest. Noem maar op! We kunnen de zaalindeling aanpassen naar jouw wensen met meer zitgelegenheid, of een speciale speelhoek voor de kinderen. Wij denken graag mee voor de beste invulling, dit geldt ook voor de hapjes en de drankjes. Verse pizza’s uit de steenoven of grillen op de barbecue in de Binnentuin, tot de borrelplank en Puntzak frites tijdens de feestavond. Ontvangst met prosecco, een heuse Gin&Tonic Bar of gewoon een lekker wijntje, wij regelen het!

De Loods heeft ook voldoende ruimte voor live entertainment, zoals een band of DJ. Of zet jouw gasten op de foto met een fotohuisje, of vermaak jong en oud met een goochelaar, of wordt uitgedaagd met jouw muziekkennis tijdens een Pubquiz. Wij weten als geen ander, dat een feestje organiseren tijd kan kosten. Maar bij ons kan je alles uit handen geven, en zelf lekker genieten van de ontspannen sfeer. Niets moet, alles mag!

Zaalmogelijkheden

  • Diner- of feestzaal
  • Groepen tot 180 personen
  • Gratis gebruik van WiFi, muziek- en lichtinstallatie
  • Airco tijdens de warme feestavonden
  • Aangrenzend binnentuin met sfeervolle tent

Krijg jij al zin in een feestje? Vier jouw bruiloft, verjaardag, jubileum, of personeelsfeest bij ons, en je zal niets te kort komen. Vraag meer informatie aan of kom gerust even langs om De Loods te bekijken. Vertel ons jouw wensen en wij gaan aan de slag!

Zoek jij een intiemere sfeer voor een kleiner gezelschap, kijk dan eens naar Het Café voor de mogelijkheden.

Vraagje?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen