De Loods

De Loods

De BLUS Loods, midden in het centrum van Barneveld, is dé ideale feestlocatie om uw verjaardag, jubileum, personeelsuitje of huwelijksfeest te vieren. De moderne feestzaal heeft een industriële design met stalen balken aan het plafond, handgemaakte wijnrekken in een natuurstenen muur en olietonnen die dienen als statafels.

De ruimte heeft een toegankelijke uitstraling die past bij elke gelegenheid. De Loods beschikt zowel over een ruime dansvloer, met de mogelijkheid voor een band of DJ, als zitgelegenheid buiten het feestgedrang. De openslaande deuren geven de mogelijkheid om de zaal te verlengen naar onze binnentuin met veranda’s en terrasverwarming. Het is dus voor elk seizoen dé ideale locatie voor uw feest of zakelijke bijeenkomst.

Zaalmogelijkheden

  • Gezelschappen tot 180 personen
  • Diner- en/of feestzaal
  • WiFi, muziek- en lichtinstallatie
  • Compleet verzorgde arrangementen

Van een sfeervol tuinfeest en zomerse barbecue tot een spetterende feestavond met cocktailbar en live muziek… er zijn dus volop mogelijkheden bij BLUS Barneveld.

Meer informatie

BLUS Barneveld hecht veel waarde aan persoonlijk contact en wij helpen u graag met het organiseren van uw feest. Daarom staan wij, zowel overdag als ’s avonds, voor u klaar om u te begeleiden bij de organisatie. Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding en kennismaking bij BLUS.

Geïnteresseerd?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen