Over BLUS Barneveld

BLUS Barneveld is een feestlocatie gelegen in het gezelligste dorp op de Veluwe. Om gezelligheid te waarborgen hechten wij veel waarde aan een goede samenwerking met de Barneveldse omgeving. Wij zijn een jonge en groeiende organisatie met een open en eerlijke insteek. Onze doelstelling: via een gastgerichte benadering de verwachting van elke gast overtreffen. BLUS Barneveld is dé feestlocatie waar het altijd een feest is!

BLUS Barneveld heeft als motto: ‘Altijd een feest!’

Wij weten als geen ander dat het organiseren van uw feest een persoonlijke aangelegenheid is. Daarom heeft u bij ons vanaf de kennismaking tot de uitvoering van uw feest altijd één vast aanspreekpunt. Gezamenlijk bespreken wij eerst uw wensen en ideeën om vervolgens een mooi programma voor u op te stellen. Door onze persoonlijke aanpak kunnen wij u altijd de beste service en kwaliteit bieden. En dankzij onze passie voor horeca is het bij BLUS altijd een feest!

BLUS en Barneveld

BLUS en Barneveld zijn de ideale match. Barneveld fungeert van oudsher als ontmoetingsplaats en bij BLUS weten wij als geen andere hoe wij een gezellige sfeer kunnen neerzetten. Wij laten mensen zich thuis voelen. Deze sfeer en gezelligheid voeren wij door in ons beleid bij BLUS Barneveld.

Barneveld staat bekend om zijn pluimveeteelt en de daaruit voortgekomen handel. Door de centrale ligging in Nederland vervult Barneveld sinds de 13e eeuw een belangrijke handel- en marktfunctie in de Gelderse Vallei en op de Veluwe. In 1930 werd dé markthal gebouwd die elke Barnevelder zich herinnert. Het was dé ontmoetingsplek voor handelaren, kopers en lokale bewoners. Na de sloop van het gebouw in november 2009 is de gezellige sfeer in het markthalgebied blijven hangen door nieuwe bedrijvigheid, een gezellig horecaplein en sinds november 2015 ook door onze prachtige feestlocatie.

De naam BLUS

Aangezien hier ook de Barneveldse brandweerkazerne gevestigd was, is het markthalgebied meer dan ‘kip en ei’. De naam BLUS is een knipoog naar de geschiedenis van onze locatie in het centrum van Barneveld.

Geïnteresseerd?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen