Over BLUS Barneveld

BLUS Barneveld is dé evenementenlocatie in het centrum van Barneveld. Wij worden elke week weer blij van de gezelligheid, enthousiaste gasten en de leuke ideeën die wij mogen verzorgen. Met de meest uiteenlopende feesten en partijen ziet onze dag er elke keer weer anders uit, en dit houdt ons scherp!

Wie zijn we?

Maar wie is die wij? Ad Soeterboek en Dideke Bouwmeester zijn de hart en ziel van de zaak. Je komt ons van A tot Z tegen; kennismakingsgesprek, gastheer en gastvrouw, maar ook de schoonmakers als jullie de cadeaus de volgende dag komen ophalen. Het persoonlijke contact wat wij belangrijk vinden, maakt dit harde werken een stuk makkelijker. Wij maken ons hard voor een open en transparante band met onze gasten, om iedereen het perfecte feest te bieden.

Dus laten wij ons wat meer voorstellen. Dertigers. Samenwonend. Familiemensen. Gek op uitdagingen. Houden zelf ook van een feestje. Komt het aan op de hapjes, diner en bier, dan mogen jullie bij Ad aankloppen. Toch liever een zomerse cocktail, helpt Dideke jullie graag verder. Samen kunnen wij snel knopen doorhakken, trends doorvoeren, buiten de comfort zone werken en BLUS vormgeven zodat het een laagdrempelige feestlocatie blijft.

Uiteraard kunnen wij alle feesten niet aan, zonder een compleet team aan bediening medewerkers. We hebben een jong team, lage werkdruk en elk weekend een feest! Onze toppers staan altijd klaar om een handje te helpen.

Een stukje historie

BLUS Barneveld zag in oktober 2015 het levenslicht en de locatie heeft in de tussentijd steeds meer vorm gekregen. Wij hebben 1,5 jaar een mooie samenwerking met Eetcafé De Gribus gehad. Een frisse blik heeft BLUS goed gedaan en is in die tijd enorm gegroeid. Deze groei zorgden ervoor dat Ad en Dideke niet langer bedrijfsleiders bleven, maar per 1 januari 2018 eigenaar. De groei blijft doorgaan, en het ideeënpotje is nog lang niet leeg.

Het 5-jarige bestaan komt alweer in zicht. Wat gaat de tijd snel, het lijkt niet zo lang geleden toen De Loods nog in de steigers stond. Wij zijn enorm trots wat BLUS tot nu toe heeft bereikt met iedereen die eraan mee heeft gewerkt. Maar wij zijn niet snel tevreden, dus laat het feestelijk lustrum met van alles nieuws maar komen!

We nodigen je van harte uit om eens langs te komen, of blijf op de hoogte van alle ontwikkeling in onze nieuwe blog en op social media!

 

Geïnteresseerd?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen