Disco Velo

DISCOVELO

Half juli kondigden Kiwanis Club Barneveld en wielerclub DMEZF (De Man En Zijn Fiets) een gloednieuw evenement aan: DiscoVelo. DE INSCHRIJVING IS NU GEOPEND.
Bij dit evenement gaan we fietsen en feesten voor het goede doel de Stichting Present.

ABBA EN JOOP ZOETEMELK

DiscoVelo wordt vooral een gezellig evenement voor het goede doel. De naam grijpt terug op de nostalgische jaren zeventig, toen wielrennen en disco muziek ongekend populair waren. Van Abba, Chic en de Alarmschijf tot Zoetemelk, Knetemann en de ploegentijdritten van Raleigh.

STICHTING PRESENT

Met DiscoVelo willen we ons als Kiwanis en DMEZF graag inzetten voor het goede doel. De keuze viel daarbij al snel op de stichting Present.
Het is de missie van Present een brug te slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk biedt Present de mogelijkheid om je als groep of individu in de gemeente Barneveld in te zetten voor o.a. gezinnen met kinderen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Kijk voor meer informatie ook op: https://stichtingpresent.nl/barneveld/

KAARTEN VIA

http://www.kiwanis.nl/barneveld/nieuws/kiwanis-en-dmezf-organiseren-discovelo OF neem contact met ons op!

Geïnteresseerd?
Neem contact
met ons op

Contact opnemen