Borrelwinkel

We leven in een bijzondere tijd, waarin de toekomst er ineens heel anders uit gaat zien. Het is pompen of verzuipen, en wij kiezen voor maximaal pompen. Onze grote feestzaal wordt aan de ene kant omgetoverd tot proeflokaal, en aan de andere kant openen wij een borrelwinkel.

Er gaat een wereld voor je open, want het motto van onze borrelwinkel is ‘Anders dan anders’. Geen standaard merken, die iedereen wel kent. Producten met een verhaal, distilleerderij met de 11e generatie aan het roer, bijzondere flessen, fresh&fast concept… té veel om op te noemen, dus kom gezellig eens langs om te kijken.

Heb je moeite om een origineel cadeau te vinden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vriend, broer of vader jarig? Help! Altijd een uitdaging om weer wat leuks te verzinnen. Kom bij ons gerust eens snuffelen, en wij maken een leuk cadeaupakket. Je beste drinkmaatje zwanger? Dan hebben wij heerlijke alcoholvrije mocktail recepten, en kunnen de gezellige avonden doorgaan! Of maak jij je vast klaar voor de feestdagen? Geen probleem! Wij hebben een groot assortiment om de feestdagen door te komen.

Houd onze socials in de gaten, wanneer wij onze deuren openen!

Contact opnemen

Meer informatie volgt!